Pineforge Collective uygulaması · Güncelleme 20 Ekim 2026
Hesap silme.Adım adım.
Bu sayfa, Pineforge Collective uygulamasındaki hesabınızı nasıl kapatacağınızı, kapatılan hesaba ve verilerinize ne olduğunu ve uygulamaya erişemiyorsanız ne yapabileceğinizi açıklar.
- Uygulama
- Pineforge Collective
- Geliştirici
- Pineforge Collective Software
- İletişim
- hello@pineforgecollective.com
Uygulamadan hesabınızı kapatın
- Pineforge Collective uygulamasında (Android veya app.pineforgecollective.com) hesabınıza giriş yapın.
- Ayarlar'ı açın.
- “Hesabımı sil” seçeneğine dokunun.
- Şifrenizi girerek işlemi onaylayın.
Kapatılan hesaba ne olur?
Hesabınız pasif hale gelir: artık giriş yapamazsınız ve içerikleriniz diğer üyelere gösterilmez.
Kayıtlarınız güvenlik ve yasal yükümlülükler nedeniyle gizlilik politikasında belirtilen süre boyunca saklanır; bu sürenin sonunda silinir veya anonim hale getirilir.
Uygulama Gizlilik Politikası ↗Şirket hesapları
Şirket hesapları, sözleşme ve fatura kayıtları nedeniyle uygulama içinden değil, hello@pineforgecollective.com adresine yazılarak kapatılır.
Şirket hesabını kapatma talebi gönder ↗Uygulamaya erişemiyorsanız
Uygulamaya giriş yapamıyorsanız hello@pineforgecollective.com adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönderebilirsiniz.
“Hesap silme talebi” gönder ↗